Hoppe introduceert portionverpakking Bites


Introductie – Hoppe, bekend van de gratis koekjes bij de koffie, introduceert vier hartige snackjes voor bij een drankje waarmee de horeca gasten extra kan verrassen.

Door alle coronamaatregelen zijn tradities als het bakje met nootjes bij een biertje of glaasje wijn nu plots ‘not done’ geworden, zo laat het bedrijf weten. Terwijl aspecten als veiligheid, hygiëne en vertrouwen, naast gastvrijheid, juist uiterst belangrijk zijn geworden.

Gastvrijheid is ook het aanbieden van iets vanzelfsprekends als een paar nootjes. Als specialist in het verpakken van koekjes introduceert de Hoppe Food Group daarom de Bites. Hartige snacks in portieverpakking.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gastvrij Rotterdam lijkt zijn draai te hebben gevonden

Beurzen – In een nieuwe beurshal met betere zichtlijnen voor de bezoekers en een ruime aanbod aan exposanten is de vijfde editie van Gastvrij Rotterdam vandaag van start gegaan. De komende twee dagen vormt Ahoy nog het decor voor de horeca geïnteresseerden. Met alle verbeterde omstandigheden lijkt Gastvrij Rotterdam als beurs steeds meer zijn draai te hebben gevonden. Vijf edities...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid