Hutten en MECC verlengen samenwerking

Samenwerking - Hutten en MECC Maastricht hebben hun samenwerking met vier jaar verlengd. De cateraar uit Veghel was het afgelopen jaar al verantwoordelijk voor een deel van de culinaire invulling van meerdere events in het congres- en beurscentrum in Maastricht, zoals Jumping...

Ookworst combineert varkensvlees met quinoa

Catering – Cateraar Vitam in Schijndel heeft samen met twee Brabantse partijen een worst ontwikkeld die minder varkensvlees bevat, maar meer vezels door de toevoeging van extra Nederlandse quinoa. De Ookworst combineert volgens de ontwikkelaars daarmee het beste van twee...

Mars klaart ombouwklus snoepautomaten op 'gezonde scholen'

Vending - Mars Nederland komt haar afspraken uit het Akkoord Gezonde Voeding op scholen na en heeft het afgesproken aantal vendingmachines op middelbare scholen, die aangesloten zijn bij Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) omgebouwd zodat deze minimaal voldoen aan het niveau ‘...

Huuskes neemt separate dieetkeuken in gebruik

Zorg - Huuskes, specialist in maaltijden voor de zorg, heeft deze week een locatie opgestart die helemaal is ingericht op de bereiding van gerechten zonder allergenen. Met de ingebruikname van een aparte, modern geoutilleerde dieetkeuken in Oldenzaal speelt Huuskes in op een...

PS in foodservice geeft inzicht in duurzaamheid

Duurzaamheidsanalyse - PS in foodservice gaat (party)cateraars, zorginstellingen, horeca en andere afnemers laten zien hoe duurzaam ze werken. De duurzaamheid wordt bepaald aan de hand van door Raad Voor Accreditatie erkende keurmerken. PS in foodservice verzamelt ingrediënten-...

Appèl bouwt nieuw duurzaam belevingscentrum

Catering - Familiebedrijf Appèl bouwt een nieuw belevingscentrum aan de A2 in 's-Hertogenbosch. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfs- en onderwijscateraar kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Op 1 mei 2017 start Bouwgroep...

Limburg Catering neemt catering WOZL over

Catering - Limburg Catering in Sittard heeft per 1 april de volledige catering van WOZL overgenomen. Het betreft zowel de catering in de 3 interne kantines van WSP Parkstad als de catering bij 8 externe opdrachtgevers. Naast het werk heeft Limburg Catering ook de mensen...

Vleeswarendivisie Zwanenberg wellicht in etalage

Industrie -  De vleeswarendivisie van Zwanenberg Food Group komt mogelijk in de etalage. De directie van het voedingsmiddelenbedrijf uit Almelo wil zich oriënteren op de toekomst van het bedrijfsonderdeel, dat goed is voor 120 miljoen euro omzet en 265 banen. In een bericht...

The Blooming Dutch restaurant van cateraar Albron geopend op Keukenhof

Catering - Cateringbedrijf Albron heeft vrijdag het nieuwe entreegebouw van de Keukenhof in Lisse geopend met daarin een grand-café, to-go-outlet en restaurant ‘The Blooming Dutch’ Bezoekers aan de Keukenhof komen vanaf vrijdag voor het eerst binnen via de nieuwe entree...

Foodstep komt met monitor gezonder eten en drinken

Catering - Of het nu de Gezonde Schoolkantine of de Gezonde Sportkantine is, de samenstelling van het assortiment en de presentatie hiervan is het uitgangspunt van die programma’s, niet de mate waarin de gezonde producten ook daadwerkelijk worden geconsumeerd. Om die reden is...