Appèl en Markies Catering introduceren eigen frisdrank

Catering –Appèl en Markies Catering introduceren een eigen frisdrank onder de naam Mingle. De frisdrank is verkrijgbaar in drie smaken en voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. De cateraars gaan de frisdranken aanbieden in ruim 160 bedrijfsrestaurants en 200...

Bewuste Visweek moet consument bewust maken van viskeurmerken

Actieweek - Van 25 september tot 1 oktober is het weer Bewuste Visweek. De onafhankelijke keurmerken MSC (duurzame wilde visvangst) en ASC (verantwoorde viskweek) organiseren de week samen met steun van het Wereld Natuur Fonds. In deze week zijn er diverse acties in supermarkten...

RAI beleeft Europese introductie nieuwste duurzame Alteco blend van Lavazza

Koffie – De Amsterdamse RAI is het eerste gebouw in Europa waar de nieuwe duurzame blend van koffiemerk Lavazza wordt geschonken. Alteco is de meest duurzame koffie van Lavazza en wordt, door de beperkte beschikbaarheid, zeer selectief gedistribueerd. De naam Alteco betekent ‘...

Lokale Helden & Co ontwikkelt matchingsconcept voor de catering

Catering - Lokale Helden & Co heeft zich aangesloten als nieuwste lid van de belangenorganisatie VOCCatering. Het bedrijf is sinds mei dit jaar actief met de Cateringmatcher, een platform dat lokale food-ondernemers aan bedrijven koppelt. Lokale Helden & Co wil (...

Marjolijn Niggebrugge Commercieel Directeur Nestlé Nederland

Persoonlijk - Marjolijn Niggebrugge is per 1 september aangesteld als Commercieel Directeur van Nestlé Nederland. Als Commercieel Directeur zal zij deel gaan uitmaken van de board van Nestlé Nederland. Niggebrugge wordt verantwoordelijk voor de verkoop van de categorieën: koffie...

Arla en Appèl zetten pop-up store neer op Saxion in Deventer

Pop-up - Cateraar Appèl en Arla Foods hebben de handen ineengeslagen om studenten van Hogeschool Saxion Deventer kennis te laten maken met de IJslandse yoghurt SKYR. De pop-up store is de eerste in een reeks die de schoolcateraar om de drie á vier maanden gaat neerzetten binnen...

The Blend, nieuw koffieconcept van Douwe Egberts voor scholen

Schoolkantines - Koffiebrander Jacobs Douwe Egberts (JDE) heeft op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) het nieuwe koffieconcept ‘The Blend’ geopend. Het koffiecafé is bedoeld als ontmoetingsplek voor jongeren in een ongedwongen, herkenbare sfeer. De koffiebrander uit...

Frisdranken op middelbare scholen in 2018 allemaal laag calorisch

Scholen - De Nederlandse frisdrankproducenten gaan het assortiment op middelbare scholen fors aanpassen. Zo stoppen zij met de verkoop van de traditionele, suikerhoudende frisdranken. De aanpassingen moeten eind 2018 zijn afgerond. Naast water zijn dan alleen nog laagcalorische...

Scelta Essenza verhuist naar Fresh Park Venlo

Verhuizing – Scelta Essenza, onderdeel van Scelta Mushrooms uit Venlo, heeft voor de nieuwbouw van het bedrijf gekozen voor huisvesting op Fresh Park Venlo. Directeuren Jan Klerken en Loek van der Mark van Scelta Essenza en directeur Lizbeth van den Boogaart van Fresh Park Venlo...

Sanne van Rijn aangesteld als Sales Director Holland Food Service

Persoonlijk - Per 1 september 2017 is Sanne van Rijn aangesteld als Sales Director van Holland Food Service te Wijchen. In deze nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de positionering, ontwikkeling en de uitbreiding van (nieuwe) concepten voor de segmenten Zorg, Catering,...