Catering club VOCC in gesprek met vijftal nieuwe leden
Catering – De Vereniging van Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) vierde donderdag het tweejarig bestaan en maakte melding ter gelegenheid daarvan met een vijftal nieuwe leden in gesprek te zijn. Welke dat zijn werd niet bekend gemaakt. Het ledenaantal van de vereniging voor kleinere cateraars is nu vijftien. Volgens voorzitter Ruud Baljé van de VOCC wordt bewust gekozen voor een gematigde, maar gestage groei. “Nieuwe leden moeten ons ook als vereniging iets kunnen brengen en ook de omvang van de nieuwe leden wordt zorgvuldig afgewogen.” Baljé ging in zijn toespraak in op de problemen die een startende vereniging kent. “Sommige projecten zijn gelukt, andere niet, maar het vertrouwen is gebleven,” aldus de voorzitter. Om de communicatie verder te verbeteren wordt een nieuwe website geopend, waarvan de outlines tijdens het bestuursoverleg zijn getoond. Op de site is straks alle benodigde verenigings- en branche-informatie te vinden. Speerpunt het afgelopen jaar en komend jaar is de ondertekening geweest en het proces van implementatie van de Code Verantwoord Marktgedrag, waar de voorbereidingen bij de 450 opdrachtgevers van de VOCC-leden inmiddels zijn gestart. Daarnaast werd door voorzitter Baljé even stilgestaan bij het binnenhalen van de grootste Nederlandse onderwijscontract bij de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam door de VOCC-leden Cormet catering en WeCanteen. “Wij als vereniging zullen ze daarbij steunen, door te werken aan kaders waarbinnen durf, eigentijds en innovatief ondernemerschap kans van slagen krijgt.” Bron: @FoodClicks
Catering – De Vereniging van Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) vierde donderdag het tweejarig bestaan en maakte melding ter gelegenheid daarvan met een vijftal nieuwe leden in gesprek te zijn. Welke dat zijn werd niet bekend gemaakt. Het ledenaantal van de vereniging voor kleinere cateraars is nu vijftien. Volgens voorzitter Ruud Baljé van de VOCC wordt bewust gekozen voor een gematigde, maar gestage groei. “Nieuwe leden moeten ons ook als vereniging iets kunnen brengen en ook de omvang van de nieuwe leden wordt zorgvuldig afgewogen.” Baljé ging in zijn toespraak in op de problemen die een startende vereniging kent. “Sommige projecten zijn gelukt, andere niet, maar het vertrouwen is gebleven,” aldus de voorzitter. Om de communicatie verder te verbeteren wordt een nieuwe website geopend, waarvan de outlines tijdens het bestuursoverleg zijn getoond. Op de site is straks alle benodigde verenigings- en branche-informatie te vinden. Speerpunt het afgelopen jaar en komend jaar is de ondertekening geweest en het proces van implementatie van de Code Verantwoord Marktgedrag, waar de voorbereidingen bij de 450 opdrachtgevers van de VOCC-leden inmiddels zijn gestart. Daarnaast werd door voorzitter Baljé even stilgestaan bij het binnenhalen van de grootste Nederlandse onderwijscontract bij de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam door de VOCC-leden Cormet catering en WeCanteen. “Wij als vereniging zullen ze daarbij steunen, door te werken aan kaders waarbinnen durf, eigentijds en innovatief ondernemerschap kans van slagen krijgt.” Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Horeca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtSodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtLeo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health
Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.
Lees bericht