Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS


Het doel van de gezamenlijke foodbar is om de gasten te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Op de locatie is al een eazie gevestigd. Maar daar wordt nu twee weken lang het plantaardige 'vleesch'-sausje van De Vegetarische Slager overheen gegoten door beeldmateriaal in de winkel aan te brengen en plantaardige gerechten op het menu te zetten. Om de mensen te overtuigen van de kwaliteit van de plantaardige producten worden vleesch-stukjes aangeboden om te proeven.

Verantwoord

Het Asian Good Food-concept richt zich zelf ook al op een goed en verantwoord aanbod, alleen wordt dat nu aangeboden in de sfeer van De Vegetarische Slager. De combinatie van beide bedrijven zorgt ook voor nieuwe gerechten als Happy Chicken Saté, Tasty Teriyaki, (no)Beef Black Chili of Thai Massaman Curry. De gerechten worden aangeboden vanaf 7,95 per gerecht. De foodbar is van woensdag 4 tot en met woensdag 18 oktober geopend voor lunch en diner op Utrecht CS.

eazie

De Nederlandse franchiseformule eazie is in 2004 opgericht door Shengli Huang samen met zijn broer. Beiden  zijn Nederlanders, maar hebben Aziatische roots. Volgens de Aziatische leer vormt gezond en lekker eten de basis voor een gelukkig leven. eazie is daarvan de conceptuele vertaling.  Alle wok maaltijden, poké bowls, sandwiches en smoothies worden à la minute bereid op basis van verse ingrediënten. Klanten kunnen ook kiezen voor een zelf samen te stellen veganistisch, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm gerecht.

50 locaties

De Nederlandse franchiseketen is goed voor 35 vestigingen in 2024 (30 in 2023) in Nederland. Verwacht wordt dat de keten groeit naar 50 locaties binnen 3 jaar.

Bron: eazie/@FoodClicks

 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht


De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht


Xu Dong Sun wil eerste halal Japans restaurant openen

Crowdfunding - Maruki, een restaurantconcept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, gaat binnenkort de deuren openen in Rotterdam. Het wordt het eerste halal restaurant in Nederland. Initiatiefnemer is de horecaondernemer Xu Dong Sun. Hij heeft een diepgaande passie voor zowel de horeca als zijn geloof.

Lees bericht



Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid