De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij
Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.
De plantaardige cordon bleu is gemaakt op basis van soja en verrijkt met vitamine B12 en ijzer en kan bereid worden in de pan, oven of airfryer. Valerie Vos, Country Business Lead bij De Vegetarische Slager: “Omdat de Cordon Blij een échte smaaksensatie is, maken we er een groot publiek mee blij. Van vegans tot carnivoren; iedereen kan weer als vanouds van deze traktatie genieten. Die boodschap willen we tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel richting zoveel mogelijk vleesliefhebbers uitdragen..”
Donnie
Om de Cordon Blij op feestelijke wijze te introduceren heeft rapper Donnie een levenslied in de vorm van een schlager geschreven: De Vegetarische Schlager. Het nummer – van Donnie waarin nostalgie de rode draad is – brengt een ode aan het nieuwste product van De Vegetarische Slager.
Bron: De Vegetarische Slager/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel
Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.
Lees berichtEazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS
Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’
Lees berichtUnilever profiteert vooral van prijsverhogingen
Analyse – Unilever heeft mooie cijfers zien over het afgelopen half jaar en dus was AEX blij. Maar de winstgroei van 21% kwam toch vooral door prijsverhogingen, want in aantallen verkochte producten deed het internationale voedingsconcern het minder. Vooral in Europa.
Lees berichtSmaak van eten centraal bij Food Inspiration Days Outdoor
Evenement - Op dinsdag 20 en woensdag 21 juni vinden de Food Inspiration Days Outdoor ‘23 plaats. Onversterkt eten staat in de spotlights tijdens deze twee dagen rondom het thema ‘back to the flavor’. Het evenement wordt gehouden op Boerderij Engelenhove in Ede.
Lees berichtNew York Pizza komt met drie pizza’s van De Vegetarische Slager
Formulenieuws - New York Pizza en De Vegetarische Slager gaan samen het assortiment bij de pizzaketen uitbreiden met drie vegetarische varianten. De nieuwe ‘Meat Taste, Plant Based’ pizza’s: de Plant burger, Planteroni en Plantsteak zijn een aanvulling op het vegetarische assortiment van New York Pizza.
Lees berichtDe Vegetarische Slager opent pop-up broodjeszaak op Rotterdam CS
Pop-upstore – Zes weken lang kunnen reizigers en passanten op Rotterdam CS terecht voor een assortiment broodjes en salades bij een pop-upstore van De Vegetarische Slager. De winkel is geopend met de naam ‘Vleesch Centraal’.
Lees bericht