Herman den Blijker ontwikkelt Franse specials voor Shell Café


Den Blijker ontwikkelde voor Shell een flaguette steak tartare en brioche saumon fumé uit de Franse keuken

Actie - Opnieuw kunnen bezoekers van een Shell-station hun culinaire hart ophalen door een samenwerking met één van Nederlands bekendste en meest succesvolle TV koks. Dit keer is het Herman den Blijker.

Den Blijker ontwikkelde voor Shell een flaguette steak tartare en brioche saumon fumé uit de Franse keuken. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok. De specials van Herman den Blijker zijn vanaf woensdag 4 oktober tot dinsdag 9 januari verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.

Specials

Beide specials zijn geïnspireerd op de Franse keuken met een twist van Herman den Blijker. Den Blijker over de specials: “Ik heb gekozen voor de flaguette steak tartare omdat het mij in gedachten qua smaak en beleving terugbrengt naar Frankrijk. De brioche saumon fumé is een smaakvolle optie voor de vele visliefhebbers. Een echte “klassieker”. De flaguette steak tartare is verkrijgbaar in de bakkerij, de brioche saumon fumé ligt in het versschap.

Bron: Shell/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid