Inschrijving Horecava Innovation Award 2022 geopend


Winnaars van de Horecava Innovatie Award 2019

Inschrijving - De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2022 is gestart. Tot en met 22 oktober 2021 kunnen bedrijven hun innovatie of noviteit insturen. Deelname is mogelijk voor alle foodservice innovaties van exposanten én niet-exposanten.

Deelnemers maken kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Gold & Green, Deliverect, Pure Pacific, Yellowtail, Hemelswater, Rosval, IBM en Flammkuchen Nederland. De Horecava Innovation Award wordt voor de 21e keer op rij toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 in RAI Amsterdam.

Inzenden kan in vier categorieën:

- Food & Beverage

- Equipment & Services

- Concepts, Interior & Design

- Digital, Apps & Social Media.

De jury beoordeelt de inzendingen op vier hoofdcriteria: het innovatieve karakter, omzet- en rendement kansen, of ze het werken aangenamer maken en of ze de kwaliteit verbeteren. Daarnaast is er een overkoepelende categorie voor duurzaamheid.

Bron: Horecava/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NK Koffie de komende drie jaar op Horecava

Vakbeurs - Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie jaar om de nationale koffie kampioenschappen te organiseren tijdens Horecava.

Lees bericht


Jubileumeditie Sial Paris volledig uitverkocht

Vakbeurzen - De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris beleeft  van 19 t/m 23 oktober niet alleen haar 60e verjaardag, maar wordt mogelijk ook de grootste Sial ooit. Ruim vijf maanden voor het begin van dit topevenement is de beursvloer volledig uitverkocht.

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid