Lucas Bols lanceert Bols Ready to Enjoy Cocktails


Introductie - Lucas Bols, een wereldwijde speler op het gebied van cocktails en sterke dranken, meldt vandaag de lancering aan van Bols Ready to Enjoy Cocktails. Het gaat om vijf kenmerkende cocktails, vakkundig gemixt, voor een ambachtelijke cocktailervaring.

Bols Ready to Enjoy Cocktails zijn verkrijgbaar in unieke Bols Cocktail Tubes van 200 ml, een duurzame verpakking die is ontworpen om de smaak en kwaliteit te behouden, en twee grotere formaten - 375 ml en 700 ml - flessen. Deze producten moeten een nieuw premium segment inluiden binnen de snelgroeiende categorie van kant-en-klare cocktails. Een segment dat blijft groeien in 2021, ook na de wereldwijde groei van 43% in 2020.

Elk van de Bols Ready to Enjoy Cocktails bestaat uit een mix van premium Bols sterke drank en likeuren, met 100% natuurlijke smaken en zonder bewaarmiddelen. Het gaat om vijf cocktails, te weten de Bols Margarita Azul, de Espresso Martini, de Red Light Negroni, de Very Old Fashioned en de Pornstar Martini. Huub van Doorne, CEO Lucas Bols: “Lucas Bols wil consumenten inspireren door de magie van cocktails in huis te halen. Met onze Ready to Enjoy Cocktails, gemaakt met onze beroemde Bols-likeuren, wodka en jenever, spelen we in op de snelgroeiende categorie kant-en-klare cocktails.”

De Bols Ready to Enjoy Cocktails verschijnen deze herfst en zullen verkrijgbaar zijn in winkels, hotels en restaurants.

Bron: Bols/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



CFO Joost de Vries verlaat in 2020 Lucas Bols

Vertrek - Na bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest als CFO van Lucas Bols heeft Joost de Vries laten weten dat hij in de loop van 2020 de onderneming zal verlaten. De Vries heeft besloten zijn carrière in toezichthoudende en adviserende rollen te willen voortzetten. Tot en met het einde van het huidige boekjaar (tot en met 31 maart 2020) zal De...

Lees bericht

Bierkenners zochten naar de beste kopstoot met Bols

Uitslag - Honderd bierkenners kozen onlangs de ultieme kopstoot (oftewel de klassieke combinatie: een biertje met een borreltje). De winnende combinatie werd een zeer oude jenever met Weizenbier. De bierkenners moesten kiezen uit ruim 1.100 Nederlandse bieren en 4 jeneversoorten. De ‘jenever pairing’ werd georganiseerd door Bols in museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onderzoek & uitslag Bols, het oudste gedistilleerd merk ter wereld,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid