Multi Store Management Training bij Spare Rib Express
Training - Spare Rib Express organiseerde afgelopen week een Multi Store Management Training gericht op franchisenemers die meerdere zaken willen aansturen. Multi-franchise, het hebben van meerder zaken, komt steeds meer voor, ook bij Spare Rib Express. Ondernemers willen weten wat er allemaal komt kijken bij het aansturen van meerdere zaken op afstand, maar willen ook leren hoe zij meer grip kunnen krijgen op hun processen. Jos Muller, trainer van Human Talent Group, verzorgde de training. David Pinedo, Commercial Manager bij de formule Spare Ribs Express: “Doordat de omzet de afgelopen jaren fors is toegenomen zijn er diverse franchisenemers die nieuwe bezorgrestaurants willen openen. Zij zijn zich ervan bewust dat daarvoor een andere manier van organiseren en leidinggeven nodig is.” Prestatie-indicatoren De training was vooral bedoeld om de franchisers helderheid en inzicht te geven wat hen te wachten staat. “Door te werken met zogenaamde prestatie-indicatoren voor de locatiemanager werden resultaten meetbaar en wist de locatiemanager ook wat er van hem of haar werd verwacht,” aldus Pinedo. Het was vooral onze wens om te laten zien dat je onze formulemissie door middel van heldere prestatie indicatoren meetbaar kunt maken, zodat een locatiemanager exact weet wat er van hem/haar verwacht wordt, aldus Pinedo. “Dit stelt franchisenemers in staat om grip te houden op hun onderneming en het zorgt voor meer rust, waardoor zij zich op nieuwe kansen kunnen richten.” Hoge betrokkenheid Een ander belangrijk onderdeel van de training betrof hoe je er voor kunt zorgen dat alle neuzen in een personeelsteam dezelfde kant op staan. Want als er gehandeld wordt vanuit de formulemissie en duidelijk is waarvoor het bedrijf staat, ontwikkel je competente werknemers met hoge betrokkenheid. Zeker voor bedrijven waar leiding op enige afstand staat is dat een voorwaarde voor succes. Bron: @FoodClicks Training - Spare Rib Express organiseerde afgelopen week een Multi Store Management Training gericht op franchisenemers die meerdere zaken willen aansturen. Multi-franchise, het hebben van meerder zaken, komt steeds meer voor, ook bij Spare Rib Express. Ondernemers willen weten wat er allemaal komt kijken bij het aansturen van meerdere zaken op afstand, maar willen ook leren hoe zij meer grip kunnen krijgen op hun processen. Jos Muller, trainer van Human Talent Group, verzorgde de training. David Pinedo, Commercial Manager bij de formule Spare Ribs Express: “Doordat de omzet de afgelopen jaren fors is toegenomen zijn er diverse franchisenemers die nieuwe bezorgrestaurants willen openen. Zij zijn zich ervan bewust dat daarvoor een andere manier van organiseren en leidinggeven nodig is.” Prestatie-indicatoren De training was vooral bedoeld om de franchisers helderheid en inzicht te geven wat hen te wachten staat. “Door te werken met zogenaamde prestatie-indicatoren voor de locatiemanager werden resultaten meetbaar en wist de locatiemanager ook wat er van hem of haar werd verwacht,” aldus Pinedo. Het was vooral onze wens om te laten zien dat je onze formulemissie door middel van heldere prestatie indicatoren meetbaar kunt maken, zodat een locatiemanager exact weet wat er van hem/haar verwacht wordt, aldus Pinedo. “Dit stelt franchisenemers in staat om grip te houden op hun onderneming en het zorgt voor meer rust, waardoor zij zich op nieuwe kansen kunnen richten.” Hoge betrokkenheid Een ander belangrijk onderdeel van de training betrof hoe je er voor kunt zorgen dat alle neuzen in een personeelsteam dezelfde kant op staan. Want als er gehandeld wordt vanuit de formulemissie en duidelijk is waarvoor het bedrijf staat, ontwikkel je competente werknemers met hoge betrokkenheid. Zeker voor bedrijven waar leiding op enige afstand staat is dat een voorwaarde voor succes. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees bericht