Nieuwe benoemingen bij Lucas Bols

Tal Nadari

Benoemingen - Tal Nadari is per 1 september bij Lucas Bols benoemd tot Commercial Director van Noord- & Zuid- Amerika en West Europa. De Nederlander Daan de Kroon volgt hem als gevolg daarvan op als Managing Director Lucas Bols USA.

Tal Nadari heeft in zijn acht jaar als Managing Director de Lucas Bols USA organisatie opgebouwd. Tegenwoordig is deze in alle staten met een uitgebreid verkoopteam vertegenwoordigd, zowel bij de onafhankelijke horeca en retail als bij de grote nationale ketens. Naast Damrak Gin werd in deze periode ook Bols Genever in Amerika geïntroduceerd.

Tal Nadari wordt opgevolgd door Daan de Kroon, die in de afgelopen twaalf jaar zijn loopbaan bij Diageo heeft opgebouwd door middel van een verscheidenheid van commerciële en marketing functies in verschillende continenten.

Lucas Bols is 's werelds oudste gedistilleerd merk en een van de oudste nog actieve Nederlandse bedrijven. Lucas Bols is eigenaar van meer dan 20 premium en super premium merken van verschillende gedistilleerd dranken die in cocktailbars over de hele wereld gebruikt worden. Haar producten worden verkocht in meer dan 110 landen over de hele wereld. Lucas Bols bekleedt de nummer één positie in likeuren wereldwijd (buiten de VS) en is de grootste speler in de wereld van jenever.

Bron: Lucas Bols

Auteur: Steffen van Beek