Picnic bezorgt grootste bestelorder ooit: 16.348 producten in één keer


Bezorging - Websuper Picnic heeft de grootste bestelorder uit de geschiedenis van het bedrijf gedaan. In één keer werden meer dan 1500 liter frisdrank, 1700 eieren, brood voor 5000 tosti’s, 150 pakken pannenkoekenmix en honderden kilo’s appels, bananen en komkommers geleverd. De bezorging werd gedaan voor deelnemers aan de bootrace Race of the Classics for Young Professionals. Online supermarkt Picnic had één uur de tijd om de grootste order ooit aan boord te krijgen. De vijftien elektrische boodschappenautootjes van Picnic reden in alle vroegte op en neer langs de Veerkade in Rotterdam. De 22 klassieke Nederlandse zeilschepen, waaronder loggers, kotters, driemasters en klippers, werden voorzien van in totaal 16.348 producten. De ongeveer 600 deelnemers, allen jonge werknemers van bedrijven als Philips, PwC, Heineken en bol.com, doenmeeaan een bootrace naar Engeland. Bron: @FoodClicks Bezorging - Websuper Picnic heeft de grootste bestelorder uit de geschiedenis van het bedrijf gedaan. In één keer werden meer dan 1500 liter frisdrank, 1700 eieren, brood voor 5000 tosti’s, 150 pakken pannenkoekenmix en honderden kilo’s appels, bananen en komkommers geleverd. De bezorging werd gedaan voor deelnemers aan de bootrace Race of the Classics for Young Professionals. Online supermarkt Picnic had één uur de tijd om de grootste order ooit aan boord te krijgen. De vijftien elektrische boodschappenautootjes van Picnic reden in alle vroegte op en neer langs de Veerkade in Rotterdam. De 22 klassieke Nederlandse zeilschepen, waaronder loggers, kotters, driemasters en klippers, werden voorzien van in totaal 16.348 producten. De ongeveer 600 deelnemers, allen jonge werknemers van bedrijven als Philips, PwC, Heineken en bol.com, doenmeeaan een bootrace naar Engeland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid