100% biologisch sportdrankje Sportline komt in hersluitbaar blik


Introductie – D-drinks, leverancier van diverse frisdranken, komt, naar eigen zeggen, met de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonisch sportdrank in Nederland. De sportdrank, Sportline Isotonic Boost, heeft bovendien ook een XO sluiting, wat het blikje hersluitbaar maakt. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij, met een lichte citroensmaak. Het is daarnaast laag in calorieën en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. Isotonische functionaliteit Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed. Hierdoor worden het vocht en de energie optimaal opgenomen door het lichaam. De samenstelling van Sportline Isotonic Boost zorgt er voor dat de vochtbalans bij inspanningen weer snel op peil komt. Bron: @FoodClicks Introductie – D-drinks, leverancier van diverse frisdranken, komt, naar eigen zeggen, met de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonisch sportdrank in Nederland. De sportdrank, Sportline Isotonic Boost, heeft bovendien ook een XO sluiting, wat het blikje hersluitbaar maakt. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij, met een lichte citroensmaak. Het is daarnaast laag in calorieën en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. Isotonische functionaliteit Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed. Hierdoor worden het vocht en de energie optimaal opgenomen door het lichaam. De samenstelling van Sportline Isotonic Boost zorgt er voor dat de vochtbalans bij inspanningen weer snel op peil komt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht



De Healthy Aid Kits van D-drinks

Initiatief – Er zijn veel vernieuwende initiatieven gelanceerd tijdens de sluitingsperiode van de horeca. Ook het bedrijf D-drinks bedacht een actie om toch de eindconsumenten te bereiken.  Een drietal boxen met producten voor alle thuisblijvers, de Healthy Aid Kits.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid