Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft


Appèl gaat op de TU Delft ook nieuwe foodconcepten neerzetten

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Het gaat om meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties en de op het terrein aanwezige foodtrucks. Ook de banqueting gaat Appèl verzorgen. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment centraal.

Appèl laat weten ook nieuwe foodconcepten te gaan neerzetten. Deels worden die voor de zomer, maar ook deels na de zomer worden die geplaatst.  Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Vanuit de Living Campus gedachte hebben we voor de verschillende locaties diverse vernieuwende concepten bedacht. We doen dit niet alleen: er is net als in de huidige situatie veel ruimte voor lokale ondernemers en we slaan de handen ineen met nationaal en internationaal gerenommeerde horecaspecialisten.”

Duurzaamheidsambities

Jaco van Noppen, directeur Campus Real Estate & Facility Management: “De nieuwe samenwerking sluit aan op de duurzaamheidsambitie van de TU Delft. De TU Delft werkt toe naar een CO2-neutrale, circulaire en klimaatadaptieve campus in 2030. En dat doen we op alle vlakken, dus ook met onze horeca-activiteiten. De nieuwe horeca-exploitant heeft naast gezondheid en innovatie, duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zoals het reduceren van voedselverspilling en het gebruiken van materialen met een lage milieu-impact. Dat alles past natuurlijk heel goed bij de TU Delft campus en onze community.”

Living labs

Hans Zwartkruis, salesmanager Appèl: “De focus bij de TU Delft ligt op duurzaamheid, onderzoek en innovatie. Deze elementen brengen we prominent naar voren in het menu, waarin we werken volgens de richtlijnen van Eat-Lancet. Het daagde ons ook uit om vernieuwende concepten te bedenken, die nog beter aansluiten op de toekomst. Zo starten we ‘living labs’, waarin we de komende jaren restaurant- en foodconcepten kunnen uittesten. Dat past echt bij deze innovatieve en onderzoekende campus.”

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Ad Schaap en Kaj Gorgels starten samen Drippy’s

Horecaconcept - Kaj Gorgels, bekend van YouTube en tv-presentator, start samen met horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaap en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s. Het horecabedrijf is gevestigd aan  het Stadhuisplein in Rotterdam.

Lees bericht

Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht



Overname Albron en Hutten succesvol afgerond

Overname - Albron laat weten succesvol de overname van Hutten, branchegenoot in de catering- en hospitalitysector, te hebben afgerond. Volgens de foodservice-organisatie Albron kan het met deze strategische overname haar positie als marktleider uitbreiden, haar dienstenaanbod verder verbreden en meer maatschappelijke impact maken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid