Baskin-Robbins opent in Amsterdam derde locatie

Het assortiment bij Baskin-Robbins is ruim en varieert regelematig

Formulenieuws - Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent na Tilburg en Utrecht, de derde vestiging aan de Albert Cuypstraat, hoek bij de Ferdinand Bolstraat, in Amsterdam. De winkel gaat 12 september open.

Baskin-Robbins is onderdeel van Dunkin’ Brands International en viert de opening door de eerste 100 klanten die een halve liter ijs kopen, te belonen met de toezegging dat zij 31 dagen lang terug mogen komen om gratis ijs op te halen.

Baskin-Robbins opende dit voorjaar de allereerste winkel in Nederland in Utrecht en daarna in Tilburg. “Nu is het de beurt aan Amsterdam om van onze ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en ijs traktaties te genieten”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland. De ijszaken staan er om bekend dat zij niet alleen een uitgebreid assortiment hebben, maar ook veel variëren. Zo is in het logo van Baskin-Robbins het cijfer ‘31’ opgenomen, dat staat voor het feit dat je elke dag van een nieuwe smaak kunt genieten.

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek