Boon's Pitstop wil snel landelijk uitbreiden

Boon Food Group wil snel groeien met Boon's Pitstop

Formulenieuws – De kersverse gemaksformule Boon’s Pitstop wil snel landelijk uitbreiden. Met de opening van de tweede locatie woensdag 8 januari worden nu franchisers gezocht voor zo’n 11 locaties door het hele land.

Moederbedrijf Boon Food Group in Dordrecht plaatste drie dagen geleden op linkedin een oproep om in contact te komen met ondernemers die willen gaan starten met convenienceformule. De elf, landelijk gespreide steden die worden genoemd zijn Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Dordrecht, Delft, Breda, Tilburg, Eindhoven en Venlo.

Amsterdam Noord

Eind december 2019 opende Boon Food Group de eerste Boon’s Pitstop bij het metro-sttion NZ in Amsterdam Noord. De winkel richt zich met een gericht assortiment op de metroreiziger en de bewoners in de buurt. In de winkel een groot assortiment gekoeld vers voor onmiddellijke consumptie wordt aangeboden en een ruime broodafdeling. De dranken worden gekoeld verkocht, de jus d’orange vers geperst en de koffie bij de ingang vers gemalen en gezet. Er zijn producten van lokale leveranciers, verse maaltijden van Landmarkt, salades en ontbijtproducten en er is vers brood van een ambachtelijke bakker uit de regio.

Boon’s Markt

Boon Food Group B.V. is gevestigd in Dordrecht en heeft supermarkten onder de naam Boon’s Markt en MCD. Deze laatste formule gaat de komende tijd over Boon’s Markt. Tevens functioneert zij als groothandel voor diverse supermarkten zoals Sahan supermarkten, de Boerenschuur en een aantal zelfstandigen. Zorgboodschap B.V. is een online dochterbedrijf en is gespecialiseerd in leveranties aan de zorg en kleinschalige retail, waarbij zij alle artikelen op stuksniveau door heel Nederland kunnen worden aangeleverd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek