Chocoladebar Quetzal opent tweede locatie, ook in Nijmegen

Quetzal chocoladebar

FormulenieuwsChocoladebar Quetzal, die vorig jaar de eerste Nederlandse vestiging opende in Nijmegen, opent aan de Houtstraat later dit jaar een tweede vestiging. Daarnaast is Robert Hoenderdos als master franchegever van de formule in gesprek om ook chocoladebars in andere steden te openen.

De opening van Quetzal de Chocoladebar in het pand aan de Houtstraat in Nijmegen staat omstreeks mei/juni gepland. Franchiseneemster Tesse Bogers tekende begin februari het huurcontract en de franchiseovereenkomt hiervoor. De van oorsprong Belgische Tesse weet al sinds haar studententijd dat zij een Quetzal Chocoladebar wilde openen. Als student was zij namelijk vaste gast in de vestiging in België, waar de formule vandaan komt. Haar verhuizing naar Nederland viel samen met de start van Quetzal vorig jaar in Nederland. Grootste hobbel voor haar was het vinden van een geschikte locatie.

100 soorten

Op de menukaart van Quetzal staan bijna 100 soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere producten. Daarnaast zijn er koffie, thee en smoothies verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek