Derde Amsterdam Food Pitch deze week van start


Verkiezing  – Amsterdam Food Pitch gaat opnieuw op zoek naar het Lekkerste Product van 2020. De verkiezing start vrijdag 31 januari. De competitie biedt kleine ondernemers en thuiskoks een platform en geeft hen ondersteuning in het productieproces van keuken tot schap. Het initiatief van De Keker wordt voor de derde keer georganiseerd. De winnaars van de Amsterdam Food Pitch komen ook daadwerkelijk in de schappen van De Kweker te liggen. De producten woren beoordeeld door een jury. Daarin hebben zitting Marjan Ippel (Talkin’ Food, journalist en food trendwatcher), Tjitze van der Dam (Executive (sous-) chef-kok, 24H chefs), Nancy van Batenburg (hoofdredacteur van culy.nl), Karin Richter (mevrouw Hamersma) en Gert Blaauw (algemeen directeur De Kweker). Winnaars van 2019 waren Dave’s True Food Flavours, Botanic Bites en Willicroft's This Is Not Cheese Fondue. Vertegenwoordigers van deze producten zijn ook bij de aftrap van de editie 2020 aanwezig om hun ervaringen te delen met de nieuwe kandidaten. Wedstrijdverloop Ambitieuze koks en foodies kunnen zich van vrijdag 31 januari tot en met maandag 30 maart inschrijven. De Kweker maakt uit alle aanmeldingen een longlist, waarna de jury op basis van documentatie een volgende selectie maakt. Op woensdag 22 april worden de finalisten bekendgemaakt. Het publiek mag vervolgens vanaf woensdag 22 april tot vrijdag 5 juni stemmen op het Lekkerste Product 2020 via www.amsterdamfoodpitch.nl. De publieksstemmen wegen voor 25% mee in de eindbeoordeling. Vrijdag 5 juni pitchen de finalisten hun product in de finale tegenover de vakjury. De stem van de vakjury is doorslaggevend, waarna de winnaar tijdens de finale bekend wordt gemaakt. Winnaar "Lekkerste Product 2020" De winnaar wordt gekroond met de titel ‘Lekkerste product van 2020’ en komt in het schap te liggen bij De Kweker. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldbedrag van €1.500,- en krijgt ondersteuning bij de ontwikkeling van het product en de productlancering. Bron: @FoodClicks

Verkiezing  – Amsterdam Food Pitch gaat opnieuw op zoek naar het Lekkerste Product van 2020. De verkiezing start vrijdag 31 januari. De competitie biedt kleine ondernemers en thuiskoks een platform en geeft hen ondersteuning in het productieproces van keuken tot schap. Het initiatief van De Kweker wordt voor de derde keer georganiseerd. De winnaars van de Amsterdam Food Pitch komen ook daadwerkelijk in de schappen van De Kweker te liggen. De producten woren beoordeeld door een jury. Daarin hebben zitting Marjan Ippel (Talkin’ Food, journalist en food trendwatcher), Tjitze van der Dam (Executive (sous-) chef-kok, 24H chefs), Nancy van Batenburg (hoofdredacteur van culy.nl), Karin Richter (mevrouw Hamersma) en Gert Blaauw (algemeen directeur De Kweker). Winnaars van 2019 waren Dave’s True Food Flavours, Botanic Bites en Willicroft's This Is Not Cheese Fondue. Vertegenwoordigers van deze producten zijn ook bij de aftrap van de editie 2020 aanwezig om hun ervaringen te delen met de nieuwe kandidaten. Wedstrijdverloop Ambitieuze koks en foodies kunnen zich van vrijdag 31 januari tot en met maandag 30 maart inschrijven. De Kweker maakt uit alle aanmeldingen een longlist, waarna de jury op basis van documentatie een volgende selectie maakt. Op woensdag 22 april worden de finalisten bekendgemaakt. Het publiek mag vervolgens vanaf woensdag 22 april tot vrijdag 5 juni stemmen op het Lekkerste Product 2020 via www.amsterdamfoodpitch.nl. De publieksstemmen wegen voor 25% mee in de eindbeoordeling. Vrijdag 5 juni pitchen de finalisten hun product in de finale tegenover de vakjury. De stem van de vakjury is doorslaggevend, waarna de winnaar tijdens de finale bekend wordt gemaakt. Winnaar "Lekkerste Product 2020" De winnaar wordt gekroond met de titel ‘Lekkerste product van 2020’ en komt in het schap te liggen bij De Kweker. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldbedrag van €1.500,- en krijgt ondersteuning bij de ontwikkeling van het product en de productlancering. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid