Drie bakwandenproducenten samen verder in nieuw bedrijf Bien Cuit

Drie bakwandenfabrikanten verder in nieuwe combinatie Bien Cuit

Samenwerking – Drie fabrikanten in bakwanden, te weten Florigo, De Kuiper Horeca en Hegro zijn overgenomen door Convent Capital en gaan voortaan samenwerken in een nieuw bedrijf, genaamd Bien Cuit.

Door de samenvoeging van de drie bakwandenfabrikanten ontstaat een van de grotere aanbieders van bakwanden in Nederland, België en Engeland. Vooralsnog blijven de drie bakwandenfabrikanten onder eigen naam in de markt opereren. Ook houden de partijen voorlopig hun huidige bedrijfsvorm.

Bien Cuit

Bien Cuit komt in het pand van Florigo in Woerden. In dat pand zal ook Hegro haar intrek nemen. Wanneer De Kuiper Horeca overgaat is nog onduidelijk. Leo Huibregtse is aangesteld als algemeen directeur van Bien Cuit. De dagelijkse leiding van de drie bedrijven blijft in eerste instantie gevoerd worden door de huidige directie. Er zijn geen ontslagen gevallen, alle medewerkers zijn meegegaan in de nieuwe combinatie.

Benzinestations

De nieuwe combinatie ziet mogelijkheden in nieuwe landen, maar ook in nieuwe sectoren in Nederland, zoals benzinestations. De markt voor bakwanden groeit niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek