Dunkin’ Donuts opent in Eindhoven eerste vestiging in zuiden van het land

Dunkin' Donuts breidt de komende maanden uit in het zuiden van Nederland

Convenience - Dunkin’ Donuts opent op 11 april in Eindhoven de eerste vestiging in Nederland beneden de grote rivieren. In het najaar volgt nog een vestiging in Tilburg.

Na Amsterdam, Utrecht en Hilversum is Eindhoven de vierde stad waar Dunkin’ Donuts in Nederland opent. De opening van de elfde vestiging van de donutformule in winkelcentrum Piazza zal opvallend worden gevierd. Zo krijgen de eerste honderd bezoekers onder andere een jaar lang gratis donuts. Een jaar geleden opende Dunkin’ Donuts haar eerste deuren in Nederland. Inmiddels telt de keten tien vestigingen en er staan nog meer steden in de planning.

Tilburg
De opening van de nieuwe vestiging in Eindhoven markeert de start van de uitbreiding naar het zuiden van Nederland. In het derde kwartaal van dit jaar zal er ook een filiaal in Tilburg vestigen. “Dat Eindhoven een echte winkelstad is, maakt het de ideale plek waar een Dunkin’ Donuts thuishoort”, zegt Nabil Besali, CEO en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. De eerste store in het zuiden is ingericht volgens de nieuwe internationale huisstijl, met retro aspecten zoals het klassieke Dunkin’ Donuts logo. Dunkin’ Donuts telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd, in Europa heeft de formule 240 winkels in veertien landen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk