Eerste vaste vestiging Bram’s Gourmet Frites opent in Tilburgse Heuvelstraat

Met de opening van de Bram’s Gourmet Frites in Tilburg komt het aantal vestigingen van Bram’s in Nederland op vier

Fastfood - Bram’s Gourmet Frites, de frites- en snackformule van de uit Rotterdam en omstreken bekende fritesfamilie Ladage, opent op 20 juli in Tilburg de eerste vaste vestiging in Nederland.

De eerste Bram’s Gourmet Frites in een bestaand winkelpand wordt geopend aan de Heuvelstraat in het centrum van Tilburg. Hiermee komt het aantal vestigingen van Bram’s in Nederland op vier: Spijkenisse, Numansdorp, Rotterdam en Tilburg. Bram’s Gourmet Frites biedt kwaliteitsfriet van gefrituurde - in de schil gewassen - aardappelen en vijf stoofsauzen die zijn ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker. Het concept is een winkelformat dat in eerste instantie is opgezet voor in een zeecontainer als semi-mobiel bedrijfspand. De drie eerder geopende vestigingen zitten ook in een zeecontainer. Voor op beurzen en evenementen is er ook een verrijdbare Bram’s.
Tilburg is niet alleen de eerste vestiging in een bestaand pand, het is ook de eerste Bram’s Gourmet Frites beneden de grote rivieren. In september opent Ladage ook een locatie in Alphen aan de Rijn, eveneens in een bestaand winkelpand. Eerder opende Ladage een Bram’s Gourmet Frites  in een bestaand pand in het Duitse Essen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk