Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd
Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor de kinderen.
Theo en Miriam Reijers zijn al langer dan 35 jaar actief in de horeca. Zoon Caine heeft zich hier de laatste 10 jaar bij aangesloten en recent heeft Lieke Derks het team compleet gemaakt. Miriam: “Diversiteit en kwaliteit vormen de kern van ons assortiment. In onze cafetariakeuken bereiden we straks niet alleen traditionele frites en snacks, maar voorzien we in de vraag naar huisgemaakte verse hamburgers, biologisch gesneden frites en glutenvrije en vegetarische opties. Naast onze befaamde ‘Harrie van de AA schnitzel’ bieden we ook verschillende frites-toppers aan, om tegemoet te komen aan de laatste trends. Met ons gevarieerde aanbod willen we mensen uit de regio aantrekken, zodat elke klant de snacks kan kiezen waar hij of zij van houdt.”
Het lunchcafé annex feestcafé is volledig vernieuwd. Het interieur heeft een huiselijke sfeer gekregen. En ook het terras is vernieuwd. Op het terrein bevindt zich een 18-holes midgetgolfbaan en voor de allerkleinsten is er een speeltuin aanwezig. Het menu sluit aan op een dagje uit voor groot en klein; niet alleen friet en snacks, ook salades, belegde broodjes en pokébowls.
Bron: Eetwinkel/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtPrijsontwikkeling cafetaria’s in 2024 stabiel
Analyse - Na 2 jaar van substantiële prijsstijgingen is het beeld over de eerste maanden van 2024 nu veel constanter. De prijsstijgingen zoals uit het verleden doen zich nu niet meer zo sterk voor.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees bericht