COFFEELAB in Breda sluit de deuren


Bij COFFEELAB draait het om betrokkenheid en lokaliteit / Foto bij: COFFEELAB

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

De HHG meldt in een toelichting dat de beslissing ‘zeker niet makkelijk was’ en benadrukt dat COFFEELAB niet ophoudt te bestaan. “We bouwen iedere dag aan ons merk en onze vestigingen. Soms is het echter nodig om een stap terug te doen om er vervolgens twee vooruit te kunnen zetten. We geloven in de kracht van verandering en zien dit als een kans om ons te concentreren op nieuwe mogelijkheden en groei”, aldus HHG in een verklaring.

Tankstations

Het merk COFFEELAB zit sinds mei 2020  in de portfolio van de HH Group. De formule telde toen vijf vestigingen, waaronder Breda. HHG nam de formule over omdat de groep een positieve impact wil maken. Hanex exploiteert naast COFFEELAB ook diverse tankstations met eigen formules, waar betrokkenheid, oprechte service en operationele excellence belangrijke uitgangspunten zijn.

The Villy

Bij COFFEELAB draait het om betrokkenheid en lokaliteit. Vandaar ook het 70/30 principe: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn en is er ruime aandacht voor hospitality. COFFEELAB en HH group werkten al ruim vier jaar succesvol met elkaar samen voor de overname. De samenwerking kwam tot stand toen Hanex het hospitality consultancy bureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een nieuwe horecazaak, wat uiteindelijk The Villy werd. Inmiddels zijn er van The Villy drie vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam en Den Hag.

Bron: HHG/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht

Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht



Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid