Efteling opent vernieuwd restaurant Fabula


Leisure – Gelijktijdig met de opening van een nieuwe attractie heeft de Efteling ook een nieuw restaurant geopend. Het attractiepark veranderde daarvoor het oude zelfbedieningsrestaurant Octopus in Restaurant Fabula. Het restaurant dat vlak bij de uitgang zit richt zich qua assortiment op de wereldkeuken. De nieuwe horecagelegenheid kent ook een afdeling voor de koude dranken en kleine hapjes met de naam savannebar. De menukaart van restaurant Fabula bestaat uit burgers, salades en maaltijdboxen, geïnspireerd op de Fabula-4D-film. Een animatiefilm over een knorrige beer en dappere eekhoorn, die de film PandaDroom uit 2002 vervangt. Drie natuurgebieden Alle producten en gerechten kennen als basis de drie natuurgebieden vanuit de nieuwe film zoals savanne, ocean en jungle. Namen die ook synoniem staan voor de ingrediënten kip, vis of vegetarisch. Speciaal voor de kinderen is er ook een Gromm-menu bestaande uit een kipbruger, wrap of pasta die kan worden aangevuld met snoeptomaatjes of een fruitsalade. Het 'Fabula'-bordje waarop het menu van 8 euro wordt geserveerd mag door de kinderen worden meegenomen naar huis. Bestelzuilen Alle producten en gerechten zijn te bestellen via bestelzuilen en ook dat is nieuw binnen de horecalocatie. Bovendien kunnen alle producten en gerechten ter plekke worden gegeten of worden meegenomen. Het restaurant kent ruimere openingstijden dan het park. In het restaurant zijn ook de souvenirs van Fabula te koop. Bron: @FoodClicks Leisure – Gelijktijdig met de opening van een nieuwe attractie heeft de Efteling ook een nieuw restaurant geopend. Het attractiepark veranderde daarvoor het oude zelfbedieningsrestaurant Octopus in Restaurant Fabula. Het restaurant dat vlak bij de uitgang zit richt zich qua assortiment op de wereldkeuken. De nieuwe horecagelegenheid kent ook een afdeling voor de koude dranken en kleine hapjes met de naam savannebar. De menukaart van restaurant Fabula bestaat uit burgers, salades en maaltijdboxen, geïnspireerd op de Fabula-4D-film. Een animatiefilm over een knorrige beer en dappere eekhoorn, die de film PandaDroom uit 2002 vervangt. Drie natuurgebieden Alle producten en gerechten kennen als basis de drie natuurgebieden vanuit de nieuwe film zoals savanne, ocean en jungle. Namen die ook synoniem staan voor de ingrediënten kip, vis of vegetarisch. Speciaal voor de kinderen is er ook een Gromm-menu bestaande uit een kipbruger, wrap of pasta die kan worden aangevuld met snoeptomaatjes of een fruitsalade. Het 'Fabula'-bordje waarop het menu van 8 euro wordt geserveerd mag door de kinderen worden meegenomen naar huis. Bestelzuilen Alle producten en gerechten zijn te bestellen via bestelzuilen en ook dat is nieuw binnen de horecalocatie. Bovendien kunnen alle producten en gerechten ter plekke worden gegeten of worden meegenomen. Het restaurant kent ruimere openingstijden dan het park. In het restaurant zijn ook de souvenirs van Fabula te koop. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid