Erik-Jan Ginjaar vertrekt als CEO bij Postillion Hotels
_1080_720_90.jpg)
Persoonlijk - Na een dienstverband van ruim 13 jaar bij Postillion Hotels, waarvan de laatste 9 jaar als CEO, laat Erik-Jan Ginjaar weten dat hij zijn loopbaan buiten het hotelbedrijf gaat voortzetten. Inmiddels is hij al vertrokken bij het bedrijf. Zijn laatste werkdag was op 31 maart jl..
Ginjaar laat weten dat in zijn periode Postillion Hotels is uitgegroeid van een landelijke hotelspeler naar een hotelketen met nationale en internationaal erkende congrescentra. Maar dat het nu tijd is gewordende vleugels uit te slaan’. “In de afgelopen jaren heeft aandacht met Impact, voor iedereen - van gast tot aandeelhouder - centraal gestaan. Er is een solide basis gelegd door alle collega's, gasten, klanten, relaties én aandeelhouder. Hiermee is Postillion klaar voor een volgende fase".
De aandeelhouder Panta Holdings van Postillion waardeert de inzet van Ginjaar en krijgt hij ook de waardering voor de groei die het bedrijf onder zijn leiding heeft doorgemaakt.
De directie van Postillion Hotels bestaat nu sinds 1 april uit Hans Wibbens (COO en a.i. CEO), Kim van Velzen (CCO) en Marco de Haan (CFO).
Bron: Postillion Hotels/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
F&B-event over duurzaamheid hotels van Green Hotel Club
Hotels - Tijdens het tweede jaarlijkse Sustainable Food & Beverage Inspiration Event, georganiseerd door de Green Hotel Club, kwamen meer dan vijftig F&B Managers, chef-koks en General Managers van hotels uit de regio Amsterdam samen om inspiratie op te doen, kennis te delen en duurzame leveranciers te ontmoeten.
Lees berichtINTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtQuality Lodgings breidt uit met 5 nieuwe leden
Hotels – Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De nieuwe hotels variëren van historische kastelen tot moderne boutique hotels.
Lees berichtFoodservice groeide in 2024 met 4,1% door prijsverhogingen
Analyse - De foodservicemarkt had in 2024 last van een regenachtig voorjaar en een consument die de hand op de knip hield. De omzet van de totale markt voor Foodservice (Klassieke Horeca, Gemak, Catering) kwam daardoor vorig jaar uit op €22.177 miljoen. Feitelijk betkende dat een bescheiden groei van 4,1% ten opzichte van de 12,1% groei in 2023. De omzetgroei was uitsluitend het gevolg van...
Lees berichtPostillion Hotels in 2025 100% plant-based
Hotels – De 8 Postillion hotels in Nederland worden in 2025 volledig plant-based. De hotelketen heeft ook de ambitie om B Corp gecertificeerd te zijn.
Lees berichtFletcher Hotels neemt NEO KVL Hotel in Oisterwijk over
Hotels - Een nieuwe mijlpaal voor Fletcher Hotels. Op 1 oktober opent de keten haar 115e hotel. Het gaat om een hotel in de historische KVL fabriek in Oisterwijk, waar voorheen de grootste lederfabriek van Europa was gevestigd, het NEO KVL Hotel.
Lees bericht