Fletcher Hotels neemt NEO KVL Hotel in Oisterwijk over


Het hotel is gevestigd in de historische KVL fabriek in Oisterwijk, waar voorheen de grootste lederfabriek van Europa was gevestigd

Hotels - Een nieuwe mijlpaal voor Fletcher Hotels. Op 1 oktober opent de keten haar 115e hotel. Het gaat om een hotel in de historische KVL fabriek in Oisterwijk, waar voorheen de grootste lederfabriek van Europa was gevestigd, het NEO KVL Hotel.

Het hotel zal verdergaan onder de naam Fletcher Hotel Restaurant Oisterwijk-Tilburg. Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Met dit hotel versterken we ons aanbod voor zowel de toerist, als de zakelijke gast, terwijl we de historische charme van de voormalige leerfabriek behouden. Het karakter van de locatie in combinatie met de hoogwaardige faciliteiten en luxe afwerking maakt dit hotel een goede aanwinst voor Fletcher Hotels."

Zakelijke markt

Fletcher Hotel Restaurant Oisterwijk-Tilburg zal zich met name richten op de zakelijke markt, een segment dat volop profiteert van de gunstige ligging nabij Tilburg en de verbindingen met de rest van Brabant. Dit hotel staat daarmee in contrast met het nabijgelegen Fletcher Hotel Boschoord, dat zich meer richt op de leisure markt.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels, opgericht in 1997, heeft zich in 25 jaar ontwikkeld tot de grootste hotelketen van Nederland. Met 115 hotels verspreid over het hele land en sinds kort ook in Duitsland, biedt Fletcher Hotels een breed scala aan accommodaties, variërend van charmante boutique hotels tot luxe resorts.

Bron: Fletcher/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tevredenheid over Nederlandse hotelketens licht gedaald

Onderzoek - De gemiddelde tevredenheid over Nederlandse hotelketens is het afgelopen jaar licht gedaald van +49 naar +47. De hoogste NPS (+84) had WestCord Hotels. Toch waren de meeste hotelgasten tevreden over hun hotel, want ruim zeven op de tien bezoekers hebben de intentie om terug te keren bij een hotelketen.

Lees bericht

KHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht

Minder uitbundige tijden voor de horeca in 2024 en 2025

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2%, minder uitbundig dan voorgaande drie jaren. Dit komt onder meer door een aanhoudend lage economische groei, een laag consumentenvertrouwen en nog altijd oplopende prijzen in de horeca. Dit meldt ING Research in het woensdag gepubliceerde Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht



Vooruitzichten blijven goed voor de Nederlandse hotelsector

Analyse - De vooruitzichten voor de Nederlandse hotelbranche zien er rooskleurig uit. Zowel voor dit jaar als 2025 wordt een groei in het aantal hotelovernachtingen van circa 4% voorzien. Ook in de daaropvolgende jaren blijft de vraag naar hotelovernachtingen in Nederland naar verwachting hoog. Dit stelt ING Research in een onderzoek dat vandaag is gepubliceerd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid