Family Wilnis in nieuwe Foodmaster-stijl omgebouwd


Formulenieuws - Ondernemer Wung Man in Wilnis heeft ervoor gekozen om van de Family-formule over te stappen naar Foodmaster. Tien dagen moest hij zijn pand sluiten om de volledige transformatie te ondergaan. Op 30 november opende Man zijn deuren in het nieuwe Foodmaster-jasje. De vestiging onderging een ware metamorfose en kreeg een nieuwe vloer, bekleding en digitale schermen. Kortom: een cafetaria die weer aansluit bij de wensen van 2018.  Wung Man is bekend met de formule van Foodmaster. Samen met zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend. Al enige tijd werd duidelijk dat deze formule beter aansluit bij zijn onderneming in Wilp. ‘De identiteit van Family is veranderd,’ zegt Wung Man. ‘Meer mensen blijven toch eten bij Family.’ En de focus die Man wil aanbrengen ligt juist meer op afhalen. De stijl, maar ook het menu is aangepast op een moderne cafetaria met ruime afhaal- en bezorgmogelijkheden. Nieuwe Foodmaster-stijl De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd voor een rustiger design gekozen met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering zijn er zeven7 vestigingen volgens het nieuwe design omgebouwd: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Ondernemer Wung Man in Wilnis heeft ervoor gekozen om van de Family-formule over te stappen naar Foodmaster. Tien dagen moest hij zijn pand sluiten om de volledige transformatie te ondergaan. Op 30 november opende Man zijn deuren in het nieuwe Foodmaster-jasje. De vestiging onderging een ware metamorfose en kreeg een nieuwe vloer, bekleding en digitale schermen. Kortom: een cafetaria die weer aansluit bij de wensen van 2018.  Wung Man is bekend met de formule van Foodmaster. Samen met zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend. Al enige tijd werd duidelijk dat deze formule beter aansluit bij zijn onderneming in Wilp. ‘De identiteit van Family is veranderd,’ zegt Wung Man. ‘Meer mensen blijven toch eten bij Family.’ En de focus die Man wil aanbrengen ligt juist meer op afhalen. De stijl, maar ook het menu is aangepast op een moderne cafetaria met ruime afhaal- en bezorgmogelijkheden. Nieuwe Foodmaster-stijl De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd voor een rustiger design gekozen met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering zijn er zeven7 vestigingen volgens het nieuwe design omgebouwd: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht

FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods

Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid