GrabandFly in het nieuw gestoken

GemaksconceptenHorecaexploitant HMSHost heeft het to go-concept GrabandFly in het nieuw gestoken. Op de G-pier van Amsterdam Airport Schiphol is vandaag de eerste van de in totaal zeven bestaande GrabandFly-locaties geopend. De nieuwe versie biedt een uitbreiding op het ‘to go’ assortiment in een moderner en strakker uiterlijk.

GrabandFly is het concept voor gasten die onderweg zijn naar de gate en beperkte tijd hebben. Ook speelt dit concept in op reizigers van vluchten binnen Europa waarop de catering beperkt is. “Door de inrichting en doordat er geen zitplaatsen zijn, weten reigers dat ze snel worden geholpen. Ook is de inrichting zodanig dat het concept in korte tijd hoge volumes kan verwerken,” aldus Jan Willem Hilbron, General Manager HMSHost Schiphol Airport. De verschillende GrabandFly locaties op Amsterdam Airport Schiphol hebben wisselende groottes. Dit zal ook na de ombouw het geval zijn.

Reizigers kunnen in GrabandFly 2.0 terecht voor verpakte sandwiches, salades, wraps, verschillende kwalitatieve sappen en smoothies, yoghurt, fruit en desserts. Warme broodjes en snacks worden bereid in de ‘Merrychef’. “Een pionier in de toepassing van microgolven, waardoor in minder dan een minuut gerechten verwarmt kunnen worden als in een oven. Hierdoor blijven de producten heerlijk knapperig en van hoge kwaliteit”, aldus HMSHost in een persschrijven. De verpakte sandwiches zijn volgens de horeca-exploitant ambachtelijk gebakken en bereid met biologische ingrediënten en worden dagelijks vers geleverd. “Er is bewust gekozen voor vleeswaren met het Beter leven kenmerk, Beemsterkaas van duurzaamheidsprogramma Caring dairy, vrije uitloopeieren en een verpakking die 100% afbreekbaar is. Hiermee wordt ingespeeld op de steeds toenemende vraag naar duurzame en biologische producten.”

Bron: FoodClicks

Auteur: Martijn Louws