HMSHost met Käfer in Designer Outlet Roermond

Concepten – HMSHost International breidt uit naar designer outlet shopping centres dankzij een nieuwe samenwerking met McArthurGlen, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets. In Roermond openen binnenkort de eerste nieuwe concepten onder de vlag HMSHost, waaronder het Duitse F&B concept Käfer.

Het partnerschap tussen HMSHost en McArthurGlen, waarover @FoodClicks al eerder berichtte, gaat eind 2016 van start. Er is een tienjarig contract getekend met een geschatte omzet van ruim € 100 miljoen. Begin 2017 gaat HMSHost acht horecaconcepten en een mobiele kiosk in het McArthurGlen’s Designer Outlet Roermond exploiteren, waaronder Kamps Backstube, waar niet alleen Duitse pretzels zullen worden geserveerd, maar dat ook een ruim assortiment aan koude en warme snacks biedt. Ook komt er een Doner Kebab & Pommes Frites en Entrée Bakery Café. En voor koffie is de samenwerking gezocht met Starbucks. HMSHost gaat daarnaast ook het Duitse F&B concept Käfer, het gourmet burger concept Burger Federation exploiteren en Sausage Company met een breed assortiment van de lekkerste lokale en internationale kwaliteitsworsten.

Groeiambities
Designer Outlet Roermond trok in 2015 5,6 miljoen bezoekers. In de afgelopen drie jaar groeide het aantal bezoekers elk jaar met 10 procent, meldt HMSHost in een persbericht. Walter Seib, CEO van HMSHost International; “HMSHost International heeft duidelijke groeiambities. We hebben ons eerst op vliegvelden gepositioneerd voordat we ons terrein naar treinstations verlegden. De designer outlet shopping centres vormen het hart van onze volgende strategische stap.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws