HMSHost opent eerste Nederlandse Vascobelo Café-Brasserie


Formulenieuws – Horecabedrijf HMSHost Nederland heeft dinsdag haar eerste Vascobelo Café-Brasserie geopend in de Utrechtse Stadskamer op Hoog Catharijne. De nieuwe samenwerking met het Belgische merk betekent een uitbreiding van het portfolio van HMSHost.

Zowel de shoppers op Hoog Catharije als de mensen die onderweg zijn van en naar Utrecht CS kunnen zeven dagen per week terecht bij het Belgische Vascobelo’s. Het horecaconcept is ingericht rondom het luxe koffiesegment, maar gasten kunnen er ook ontbijten, lunchen of dineren. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “We zijn trots om Vascobelo aan onze merken te mogen toevoegen en zien deze samenwerking als een versterking van ons koffieportfolio en in all-day dining. Deze nieuwste store in de Stadskamer, biedt onze gasten een warme en gastvrije ontmoetingsplek voor zowel sociale als zakelijke connecties.”

Uitbreiding

Voor Vascobelo betekent de opening in Utrecht een stap naar verdere uitbreiding. Vascobelo CEO en oprichter Jan de Roeck: “We zijn enthousiast over deze samenwerking met HMSHost. We geloven dat het een uniek perspectief zal geven aan de activiteiten van Vascobelo en ons helpt de Vascobelo-lifestyle te verspreiden.” Naast koffie van baristakwaliteit zijn er gerecjhten op het menu te vinden als de Classic Chicken Sandwich of de Caesar Salad met gamba's. Gasten kunnen dezelfde service en aanbod verwachten als bij ieder ander Vascobelo Café-Brasserie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht

Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht



Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid