Holland Food Service en Zorgplein Maaswaarden tekenen samenwerking

Holland Food Service en Zorgplein Maaswaarden ondertekenen de overeenkomst

Zorg – Holland Food Service en Zorgplein Maaswaarden gaan samenwerken. Tijdens de pilotfase hebben medewerkers kennis kunnen maken met de online zorg super Lekker Verantwoord, de webshop van Holland Food Service voor kleinschalige woonvormen en werd kennis gemaakt met de maaltijden.

De beoordelingen van de maaltijden waren positief en ook het verdere aanbestedingstraject werd goed doorlopen. Mevrouw Lageweg, Bestuurder Zorgplein Maaswaarden en de heer Kampschreur, Directeur Holland Food Service hebben daarop voor vijf jaar een samenwerkingsovereenkomst getekend. Holland Food Service gaat het totaalpakket eten en drinken leveren voor zowel het restaurant als de verschillende woonvormen en de extramurale markt.

Zorgplein Maaswaarden is een zorgorganisatie in het Land van Heusden en Altena en heeft twee locaties; Wijkestein in Wijk en Aalburg en de Notenhoff in Andel. De organisatie bestaat uit verpleeghuizen en een verzorgingshuis. Daarnaast bieden zij thuiszorg, dagbesteding, maaltijdverzorging thuis, restaurantvoorzieningen en hulp bij sociale alarmering.

Bron: Holland Food Service

Auteur: Steffen van Beek