Hurryhurrygogo is snackbar en bar ineen

De ingang van Hurryhurrygogo

Formulenieuws – Gisteravond opende het eigenwijze zusje van Happyhappyjoyjoy in het centrum van Amsterdam. Het nieuwe format Hurryhurrygogo is snackbar en uitgaansgelegenheid te gelijkertijd.

Zowel de restaurants als de nieuwe ‘snack-bar’ hebben een spraakmakend interieur. De veelkleurigheid staat symbool voor de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is. Ook in Hurryhurrygogo zijn veel elementen van het restaurant terug te vinden in signing en plafondbewerking.

Het nieuwe concept moet het woord ‘snackbar’ naar een ander niveau tillen. Vandaar de woordspeling van snack-bar. Het is een bar waar je óók kunt snacken. Het menu bestaat om die reden uit 20 kleine gerechten onder de €10,- zoals een patatje rendang en verschillende saté's. En als ludiek grapje is er een dessert genaamd Happy End te bestellen.

Streetfood to go & events

Bij Hurryhurrygogo is het bestelproces anders dan in de restaurants. Het eten en de drankjes zijn aan de bar te bestellen, waarna het eten bij de keuken is op te halen. Omdat de locatie zich richt op het uitgaanspubliek is de locatie tot laat open. Bedenker IQ Creative rolt op deze manier Happyhappyjoyjoy in een andere vorm verder uit in Amsterdam.

De locatie kent geen lage tafels, maar uitsluitend hoge tafels, wat beter past bij de barfunctie. Aan het begin van de zaak staat ook automatiek om de naam Hurryhurrygogo tot zijn recht te laten komen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek