Inschrijving tweede lichting Debuut Horeca Academy start in september


Opleiding – Debuut Horeca lanceerde begin dit jaar de Horeca Academy. Een opleiding om horecamedewerkers de kans te geven om een erkend MBO niveau 4 diploma te halen en zich verder te ontwikkelen. De eerste lichting van deze nieuwe horecavakopleiding studeert af in juli 2020. Vanaf september kunnen medewerkers zich voor de tweede lichting inschrijven. De leerlingen, die in januari van dit jaar begonnen zijn aan hun opleiding tot manager/bedrijfsleider, krijgen in juli 2020 hun officiële diploma. De zeventien studenten zijn straks de eerste lichting afgestudeerde aspirant bedrijfsleiders van de nieuwe horecavakopleiding van Debuut. Doeners Debuut Horeca zoekt vooral naar opvallende en gemotiveerde doeners, ook als die niet direct in het geijkte plaatje passen. Om deze mensen te motiveren en tevens bestaande werknemers de kans te geven om zich te ontwikkelen, besloot Debuut om begin 2019 een eigen academie te starten. De  groep leert onder andere over leiding geven aan een vestiging, het behalen van targets, marketing en administratie, omgang met personeel, inkoop en zorg voor kwaliteit. Ook gaan leerlingen op werkbezoek bij vaste leveranciers. De opleiding aan de academy duurt anderhalf jaar en wordt voor elke student door Debuut gefinancierd en kan deels onder werktijd worden gevolgd. Debuut Debuut Horeca beheert en ontwikkelt in Nederland verschillende horecagelegenheden. Het bedrijf is een belangrijke speler in de horecawereld met  33 locaties, 18 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen. Horecaformats die onder Debuut Horeca vallen zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, Beers & Barrels, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Bron: Debuut Opleiding – Debuut Horeca lanceerde begin dit jaar de Horeca Academy. Een opleiding om horecamedewerkers de kans te geven om een erkend MBO niveau 4 diploma te halen en zich verder te ontwikkelen. De eerste lichting van deze nieuwe horecavakopleiding studeert af in juli 2020. Vanaf september kunnen medewerkers zich voor de tweede lichting inschrijven. De leerlingen, die in januari van dit jaar begonnen zijn aan hun opleiding tot manager/bedrijfsleider, krijgen in juli 2020 hun officiële diploma. De zeventien studenten zijn straks de eerste lichting afgestudeerde aspirant bedrijfsleiders van de nieuwe horecavakopleiding van Debuut. Doeners Debuut Horeca zoekt vooral naar opvallende en gemotiveerde doeners, ook als die niet direct in het geijkte plaatje passen. Om deze mensen te motiveren en tevens bestaande werknemers de kans te geven om zich te ontwikkelen, besloot Debuut om begin 2019 een eigen academie te starten. De  groep leert onder andere over leiding geven aan een vestiging, het behalen van targets, marketing en administratie, omgang met personeel, inkoop en zorg voor kwaliteit. Ook gaan leerlingen op werkbezoek bij vaste leveranciers. De opleiding aan de academy duurt anderhalf jaar en wordt voor elke student door Debuut gefinancierd en kan deels onder werktijd worden gevolgd. Debuut Debuut Horeca beheert en ontwikkelt in Nederland verschillende horecagelegenheden. Het bedrijf is een belangrijke speler in de horecawereld met  33 locaties, 18 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen. Horecaformats die onder Debuut Horeca vallen zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, Beers & Barrels, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Bron: Debuut

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SVH start wervingscampagne voor horecamedewerkers

Campagne - Nu de terrassen weer open mogen is het tijd om er met positieve energie tegenaan te gaan. Daarom start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’.

Lees bericht


SVH en Sterklas werken samen voor koksopleidingen van hoogste niveau

Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en de Sterklas (ROC van Amsterdam) hebben een Letter of Intent getekend waarin ze aangeven nauw te gaan samenwerken. Doel van deze samenwerking is het gezamenlijk ontwikkelen van branche-erkende diploma's voor koksopleidingen van het hoogste niveau. De samenwerking komt op het moment dat het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde zijn opgegaan in...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid