Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records


Gastvrij Rotterdam trok tijdens de jubileumeditie in 2023 een recordaantal foodprofessionals

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Het record van vorige editie stond op 16.757 bezoekers en 450 deelnemers. Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam: “Tien jaar geleden, bij de start van onze allereerste editie samen met onze Founding Partners, had ik nooit durven dromen dat we binnen een decennium zo’n toonaangevend platform zouden zijn binnen de sector.”

Wedstrijden

De horecavakbeurs kende vele bekende maar ook nieuwe culinaire wedstrijden en finales: de Bocuse d’Or Dutch Finals, de eerste finale van de Green Chef’s Hat, Wijnvrouw van het Jaar, voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts en Smaakmakers Challenge, het Glazen Kalf, SVH Wijnexperts van het jaar, Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, NK Oestersteken, Euro-Toques Young Chef Award, Good Fish Dish Award en NK Sabreren.

Gastvrij Rotterdam 2024

De 11e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid