JustHoreca organiseert met VHC Jongens cursus SVH Leermeester

Cursus SVH Leermeester JustHoreca en VHC

Opleiding – Recruitment en adviesbureau JustHoreca en horecagroothandel VHC Jongens BV zijn naast hun gezamenlijk opleiding tot SVH kok, nu ook gestart met de Cursus SVH Leermeester. Op dinsdag 11 juni 2019 begint deze 3-daagse cursus.

Een goede begeleiding van nieuwe medewerkers is van cruciaal belang bij elke onderneming. JustHoreca en VHC Jongens BV willen hierop inspelen met de cursussen die zij samen aanbieden. Op die manier kan ook de nieuwe generatie horecamedewerkers kennis en ervaring op doen. Juist in de horeca is het belangrijk om te zorgen dat nieuwe medewerkers het goede voorbeeld krijgen en op de juiste manier begeleid worden. Of je nu in de keuken, de bediening, catering, instellingskeuken of receptie werkt, met dit diploma kan je leerlingen of (nieuwe) medewerkers officieel begeleiden.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komen er verschillende onderwerpen aan bod:

-        Werving & Selectie van nieuwe medewerkers

-        Introduceren en inwerken van medewerkers

-        Zelfontwikkeling

-        Beoordelen en begeleiden van medewerkers

SVH diploma Leermeester

Het SVH Diploma Leermeester is te behalen door drie examens succesvol af te leggen. Het theorie-examen, het praktijkexamen en het portfolio dient in orde te zijn.

Waar en wanneer?

De cursus wordt gegeven in het Experience center van VHC Jongens BV in Oostzaan. Hier is o.a. een theorielokaal aanwezig en een opleidingskeuken met de nieuwste apparatuur. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de cursus die start op dinsdag 11 juni 2019. De twee andere cursus dagen zijn op dinsdag 25 juni 2019 en op dinsdag 9 juli 2019 van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via een mail naar info@justhoreca.nl of telefonisch 085-130 46 94.

Bron: VHC Jongens

Auteur: Steffen van Beek