KLM gaat op alle vluchten Douwe Egberts koffie schenken

Vliegtuigmaatschappij KLM vindt het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken

Inflight - KLM gaat vanaf 1 oktober op al haar vluchten, zowel naar Europese als intercontinentale bestemmingen, duurzame koffie van Douwe Egberts schenken. 

Reizigers krijgen vanaf oktober de nieuwe koffie geserveerd aan boord van KLM. Duurzaamheid is belangrijk voor KLM en daarom heeft de luchtvaartmaatschappij bewust voor UTZ gecertificeerde koffie van Douwe Egberts gekozen. Reizigers krijgen een speciale blend geserveerd die volgens beide partijen perfect aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond. Klanten kunnen de duurzame koffie ook ervaren in de Europese Crown Lounge en de intercontinentale Crown Lounge. Voor KLM-medewerkers in Nederland is de koffie vanaf oktober ook beschikbaar op hun werkplek.

Samenwerking
“Goede koffie is belangrijk voor onze klanten”, zegt Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services. “Daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken.” “Met onze kennis en inzichten van eindgebruikers bieden we KLM toegevoegde waarde op hun klantbeleving en leveren wij maatwerkoplossingen voor alle locaties van KLM. Onze Douwe Egberts blend draagt hieraan bij”, aldus marketing director Sander van der Linden van Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk