Kwalitaria na drie maanden HAVI weer terug bij Bidfood

Na een drie maanden durend ‘uitstapje’ met HAVi gaat Bidfood weer de logistiek voor Kwalitaria verzorgen

Fastfood - FFC, het formulehuis van Kwalitaria, kiest voor een hernieuwde samenwerking met Bidfood. Na een periode van drie maanden waarin HAVI Logistics de logistiek heeft verzorgd, keert FFC begin oktober terug naar Bidfood.

Zowel FFC als Bidfood geven aan ‘verheugd’ te zijn dat de terugkeer gaat plaatsvinden. “De samenwerking met FFC en de Kwalitaria ondernemers staat ons natuurlijk nog vers in het geheugen”, zegt algemeen directeur Dick Slootweg van Bidfood. “FFC is een vooruitstrevende organisatie die we graag weer aan ons binden. Wij zien mogelijkheden om in deze strategische samenwerking tot een hybride model te komen dat geschikt is voor meerdere partners. We gaan samen op zoek naar het beste passende model.”
FFC nam drie maanden geleden afscheid van Bidfood om in HAVI een nieuwe logistieke partner te vinden. Een overstap die in de periode van de logistieke samenwerking bij een groot aantal Kwalitaria-ondernemers tot ontevreden reacties leidde.

Rust
“Na een zeer turbulente tijd met HAVI Logistics hebben we moeten concluderen dat de samenwerking niet gelukt is”, aldus Bas Holshuijsen, algemeen directeur van FFC. “Ondanks de inspanningen was er geen basis voor continuering van de samenwerking. Na een kort selectieproces is de keuze gevallen op Bidfood. We hebben er vertrouwen in dat deze stap de nodige rust gaat geven en we kijken uit naar de hernieuwde samenwerking.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk