La Place opent tweede locatie in Denemarken


De locatie van La Place op de grootste luchthaven van Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Bezoekers en reizigers van Kopenhagen Airport kunnen op de nieuwe locatie terecht voor ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje. Bezoekers met iets meer haast kunnen bij La Place Express hun favoriete producten meenemen, zo laat het bedrijf weten. 

Met de opening van het tweede restaurant geeft La Place verder invulling aan de ambitie om de Nederlandse foodserviceformule ook in andere Europese landen uit te breiden. Toenmalig Jumbo-topman Frits van Eerd, waartoe de La Place-formule behoort, kondigde in juni 2021 al aan dat Jumbo met de La Place-formule internationaal fors wilde groeien.

Assortiment

De locatie op Kopenhagen Airport telt 80 zitplaatsen. Het aanbod bestaat uit klassiekers als pizza’s en salades. Verder hebben klanten de keuze uit een ruim en gevarieerd menu met huisgemaakte La Place specialiteiten, zoals focaccia met tonijnsalade, belegde baguettes en tartes sablées met vers fruit. Ook staan er Deense producten op het menu. Ook kunnen gasten terecht voor verse smoothies, homemade limonades, soepen en sandwiches.

La Place Express

Gasten die hun maaltijd willen meenemen, kunnen terecht bij de La Place Express. Ook hier vinden gasten verse smoothies, sappen, salades en sandwiches. De La Place Express heeft ook een Barista koffiebar waar gasten terecht kunnen voor h koffie en koeken.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht


Jumbo opent Europa’s grootste mechanische verscentrum

Distributiecentrum - Deze week heeft Jumbo Supermarkten het gemechaniseerd centraal distributiecentrum (CDC) voor versproducten officieel in gebruik genomen. Hierdoor kunnen klanten van Jumbo rekenen op nog versere producten doordat deze artikelen na productie sneller in de winkel liggen.

Lees bericht

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht


‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid