Letteke van der Kruk nieuwe directeur SWO de Splinter


Letteke van der Kruk is blij met de samenwerking met Sligro en wil gezamenlijk toekomstvisie uitwerken

Benoeming - Letteke van der Kruk is per 5 juli 2021 aangesteld als de nieuwe directeur van SWO de Splinter, de inkooporganisatie van bijna 200 tankstationondernemers. Zij volgt in die functie Eric van Voorthuizen op, die om persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd.

Letteke van der Kruk heeft diverse managementfuncties bekleed in de petrolsector. Zij is begonnen bij ContrAll en heeft vervolgens diverse functies vervuld bij Shell. Afgelopen jaren was zij werkzaam bij TotalEnergies in de functie van Dealer Manager.

Van der Kruk neemt de taken van Van Voorthuizen over in een uitdagende tijd. De mobiliteitsbranche is volop in beweging en de gevolgen van corona zijn nog niet geheel duidelijk. Wel is duidelijk dat de functie van het tankstation verandert. Van der Kruk: “De shop krijgt meer een centrale functie waar de gast voor meerdere doeleinden terecht kan en beleving ervaart. Het is daarom van essentieel belang dat de ondernemers hier optimaal in ondersteund worden en van collectieve voordelen kunnen genieten. Daar is Splinter voor opgericht. Ik vind het dan ook geweldig dat ik tankstation ondernemers nog meer kan volgen in de energietransitie en een bijdrage kan leveren aan het exploiteren van een toekomstbestendig station”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

COFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees bericht


Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht

Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht



TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid