Londen heeft lopende band voor kaasgerechten

Pick & Cheese Foto: Spronsen & Partners

Innovatie - De sushi-band met voorbij trekkende gerechten kennen we allemaal, maar nu heeft een restaurant van Kerb een dergelijke lopende band ook gemaakt voor gerechten met kaas. Bezoekers kunnen in de Pick & Cheese locatie in Seven Dials Market in Londen uit meer dan 25 kaasvariëteiten kiezen, waaronder Silton en Gouda.

Het kaasrestaurant is een concept van Kerb’s Food Market en voor zover bekend het eerste restaurant met een lopende band voor kaasgerechten. Op de band, die zo’n veertig meter lang is, zetten chefkoks volcontinu gerechten neer. Maximaal 38 bezoekers kunnen er aan de lopende band zitten. De kleur van het plateau vertelt de gast wat het gerecht kost. Er zijn gerechten in allerlei formaten, van voorafjes tot aan desserts. Maar zij hebben van de chefkoks wel allemaal iets mee gekregen met kaas. Wie wil kan bij de kaasgerechten ook een wijnadvies krijgen.

De recensies na de opening zijn goed. Wel wordt geadviseerd niet van tevoren te eten, want de verschillende kaasgerechten schijnen nogal te vullen. De locatie is 7 september geopend.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek