McD-ondernemer Feenstra organiseert hamburgerdiner bij kaarslicht

Valentijnspost van McDonald's Zwolle

Fastservice – McDonald’s ondernemer Sjoerd-Jan Feenstra organiseert met Valentijnsdag voor vijf ‘stelletjes in spé’ een compleet verzorgd uniek en romantisch VIP diner bij McDonald’s Zwolle-Noord inclusief bediening en kaarslicht.  

“Ik houd ervan om af en toe net even iets anders te doen dan anders. Daarom gaan we voor vijf stellen (in spé) er een leuke avond maken zodat de Valentijn in kwestie deze romantische daad niet snel vergeet”, glimlacht Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Met regelmaat komen er bij McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle verrassende verzoekjes binnen van echte fans. Zo zijn er stellen die na het ja-woord rechtstreeks  naar het fastservice restaurant willen om hun liefde te bestempelen met een burger. Ook komen er verzoekjes binnen van vrienden of de ‘vrijgezel’ mag kijken hoe zijn of haar lievelingsburger bereid wordt en klimmen geliefdes in de pen met de vraag hoe zij haar of zijn Valentijn kunnen verrassen. Dat laatste wordt nu  geregeld.

De stelletjes die in aanmerking willen komen, moeten hun gegevens en motivatie mailen naar de McDonalds-vestigingen en worden woensdag 11 februari 2015 persoonlijk op de hoogte gesteld.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek