Met IENS Festival in honderden restaurants dineren voor helft van de prijs

Restaurateurs krijgen via het festival de kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant

Horeca - Restaurantsite IENS organiseert eind oktober en de maand november voor het eerst het IENS Festival. Hierbij kunnen consumenten in honderden restaurants in Nederland dineren voor de helft van de prijs.

Deelnemende restaurants geven 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app. De korting geldt tijdens het festivalperiode van 26 oktober tot en met 30 november. Het IENS Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via IENS een tafel boeken. Tijdens het Festival profiteert iedereen die via IENS reserveert van 50 procent korting over de totale rekening. Restaurateurs krijgen via het festival de kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant, terwijl IENS hiermee het voordeel van online zoeken en direct reserveren toont en de gast profiteert van het beste aanbod. Het kortingsfestival wordt door middel van een landelijke campagne onder de aandacht gebracht, waarbij de deelnemende restaurants in het middelpunt staan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk