Michelin maakt datum bekend van uitreiking gids 2020


Uitreiking – Michelin heeft vandaag bekend gemaakt wanneer de nieuwe bekroonde restaurants in Nederland bekend worden gemaakt. De datum voor de gidspresentatie van Michelin 2020 is op maandag 13 januari. Op die dag wordt duidelijk welke restaurants worden beloond met drie, twee of één ster, of bekend welke hun ster verliezen. De presentatie vindt plaats om 12:00 uur in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bron: @FoodClicks Uitreiking – Michelin heeft vandaag bekend gemaakt wanneer de nieuwe bekroonde restaurants in Nederland bekend worden gemaakt. De datum voor de gidspresentatie van Michelin 2020 is op maandag 13 januari. Op die dag wordt duidelijk welke restaurants worden beloond met drie, twee of één ster, of bekend welke hun ster verliezen. De presentatie vindt plaats om 12:00 uur in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid