’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.
’n Tip begon in 1999 als café met eetfunctie, maar in de loop van de jaren groeide het bedrijf van Jan en Inge Poorterman uit tot veel meer dan een café. Het eetcafé, een cafetaria en catering vormen nu de drie belangrijke pijlers van ’n Tip. “Door ons aan te sluiten bij Eetwinkel krijgt onze zaak een kwalitatieve impuls”, aldus Inge. “We hebben een volledig vernieuwd interieur met een frisse, moderne uitstraling. Ook gaan we werken met nieuwe apparatuur, waarmee we een nog hogere kwaliteit van onze producten en gerechten kunnen bieden.”
Eetwinkel ’n Tip en het eetcafé zijn gevestigd in hetzelfde pand; een gedeelde keuken verbindt de twee bedrijven met elkaar. Het eetcafé biedt zowel binnen als op het terras een plek om te genieten van een lunch, diner of een gewoon een drankje te drinken. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook belegde broodjes, menu’s en ijs. Nieuw in het assortiment zijn een aantal frites toppers; een onderscheidend frietje met topping.
Maaltijdservice
Naast eten en afhalen bij ’n Tip, kunnen klanten het bedrijf ook inhuren voor catering. Van een warm en koud buffet of bbq-pakket tot het verzorgen van een (huwelijks)feest. Tevens biedt ’n Tip een maaltijdservice. Jan: “Met onze maaltijdservice is het mogelijk om zes dagen per week een warme maaltijd thuis te laten bezorgen. Wij hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten en pasta’s.
Bron: Eetwinkel/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Prijsontwikkeling cafetaria’s in 2024 stabiel
Analyse - Na 2 jaar van substantiële prijsstijgingen is het beeld over de eerste maanden van 2024 nu veel constanter. De prijsstijgingen zoals uit het verleden doen zich nu niet meer zo sterk voor.
Lees berichtILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels
Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.
Lees berichtCafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024
Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...
Lees berichtBram Ladage schept 24.000 gratis frietjes weg op Valentijnsdag
Formulenieuws – Cafetariabedrijf Bram Ladage vierde Valentijnsdag dit jaar met het gratis weggeven van een ‘Brammetje’. Afgelopen woensdag werden op die manier maar liefst 24.000 klanten blij gemaakt met een gratis 'frietje met'.
Lees berichtRobert Burgler nieuwe General Manager SuperTrade
Benoeming - Robert Burgler (51) benoemd is de nieuwe General Manager van SuperTrade u.a. De benoeming was al ingegaan per oktober vorig jaar, maar is nu pas naar buiten gebracht.
Lees berichtCafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid
Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.
Lees bericht