Nederlands paviljoen succesvol op World Expo

World Expo Milaan (Small).jpg

Expo - Het Nederlandse paviljoen op de World Expo 2015 in Milaan is succesvol en trekt meer dan 10.000 bezoekers per dag. Nederland presenteert zich onder meer met diverse foodtrucks en restaurants.

Het terrein is ingericht als een levendige wereld vol beleving en mogelijkheden om te genieten van gerechten uit de Hollandse keuken. Internationale bezoekers kunnen de Nederlandse kost proeven bij één van de restaurants of bij de foodtrucks die op het terrein staan.

Niet alleen de traditionele Nederlandse gerechten zijn in trek, maar ook de innovatieve gerechten worden goed gewaardeerd. Volgens de organisatoren valt het Nederlandse  festivalconcept  goed in de smaak bij de Italianen, maar ook bij de internationale bezoekers. Het foodtruckconcept bestaat uit negen individuele ondernemers uit Nederland.

@FoodClicks is voornemens op 7 september een eendaagse reis te organiseren naar de World Expo in Milaan, belangstellenden voor meer informatie kunnen zich opgeven door te mailen naar communicatie@foodclicks.nl tnv World Expo

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek