‘Nederlandse duurste tankstation geopend’


Petrol – Op een paar kleine werkzaamheden na, is Nederlands duurste tankstation deze week geopend. Total Nederland legde vorig jaar voor tankstation Bijleveld aan de A12 bij Harmelen 24 miljoen euro neer op een vergunningenveiling om het BP-station de komende 15 jaar te mogen exploiteren onder de Total-formule. Bijleveld geldt als een van de paradepaardjes van de formule. Voor het station volgt nog een officiële opening, maar van de week werden de weggebruikers al op de nieuwe shoplocatie gewezen. Het station is verbouwd volgens het modulaire Cosie-concept dat onlangs de verschillende modules nog uitbreidde met een unit voor het afbakken van friet en hamburgers. Het eerste station met deze module voor friet werd november vorig jaar geïnstalleerd op de locatie Schiphol langs de A4. Het tankstation Bijleveld krijgt deze module eveneens. Het tankstation Bijleveld is een bijzonder tankstation. Eerder was de locatien ook de eerste vestiging waar de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer gestalde kreeg. BP Nederland werkt nu in een pilot samen met AH to go. (Binnenkort meer over de locatie Bijleveld) Bron: FoodClicks Petrol – Op een paar kleine werkzaamheden na, is Nederlands duurste tankstation deze week geopend. Total Nederland legde vorig jaar voor tankstation Bijleveld aan de A12 bij Harmelen 24 miljoen euro neer op een vergunningenveiling om het BP-station de komende 15 jaar te mogen exploiteren onder de Total-formule. Bijleveld geldt als een van de paradepaardjes van de formule. Voor het station volgt nog een officiële opening, maar van de week werden de weggebruikers al op de nieuwe shoplocatie gewezen. Het station is verbouwd volgens het modulaire Cosie-concept dat onlangs de verschillende modules nog uitbreidde met een unit voor het afbakken van friet en hamburgers. Het eerste station met deze module voor friet werd november vorig jaar geïnstalleerd op de locatie Schiphol langs de A4. Het tankstation Bijleveld krijgt deze module eveneens. Het tankstation Bijleveld is een bijzonder tankstation. Eerder was de locatien ook de eerste vestiging waar de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer gestalde kreeg. BP Nederland werkt nu in een pilot samen met AH to go. (Binnenkort meer over de locatie Bijleveld) Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht


Tweede Kok Experience opent in Lelystad

Horeca – Er was al een Kok Experience in Harderwijk, maar nu is er een tweede locatie geopend in Lelystad. Een plek waar volwassenen en kinderen kunnen spelen, eten, gamen en een bezoek kunnen brengen aan een restaurant.

Lees bericht




Eerste One Hundred restrooms geplaatst bij TOTAL Leiderdorp

Formulenieuws -  Gisteren is de eerste locatie van One Hundred restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan gaf Johan Molenbroek, hoofddocent TU Delft en ‘de toiletprofessor’ een korte toelichting op het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg. ‘En als je dat dan ook nog beleving kunt noemen…’.

Lees bericht

Total gaat samenwerken met One Hundred Restrooms

Petrol - Total Nederland is een samenwerking aangegaan met One Hundred Restrooms. Total wil door de samenwerking de reiziger een betere ‘toiletervaring’ bieden. Drie snelweglocaties worden nog dit voorjaar voorzien van een nieuwe toiletgroep, de eerste is Aurora aan de A4 Bij Liederdorp.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid