Nieuw platform Happie wil online eten bestellen aantrekkelijker maken

Happie wil consument en ondernemer een eerlijk bestelplatform en de beste gebruikservaring bieden

Bezorging - In Enschede kunnen consumenten gebruik maken van Happie, een nieuw platform in online bestellen van eten en drinken. Happie wil ondernemer en consument dichter bij elkaar brengen.

De afgelopen jaren is online bestellen en laten bezorgen van eten flink toegenomen. Zeker in een stad als Enschede met veel restaurants kan vrijwel alles worden bezorgd: van pizza tot sushi en van Griekse vleesspecialiteiten tot Surinaamse Roti. Het nieuwe platform Happie wil het bestellen zowel voor de ondernemer als klant aantrekkelijker maken. De website is sinds november vorig jaar in de lucht. Bezoekers kunnen in Enschede inmiddels bij meer dan twintig bedrijven bestellen en als het aan Happie ligt moeten dat er dit jaar veel meer worden.

Eerlijk
Happie wil consument en ondernemer een eerlijk bestelplatform en de beste gebruikservaring bieden. De ambitie van het platform is om de kosten voor de consument en ondernemer zo laag mogelijk te houden. Door de lage kosten van de ondernemer - zij betalen 6 procent provisie, all-in - kunnen ook zij de prijzen voor het bestelde eten laag houden én leuke acties aanbieden, uiteenlopend van speciale kortingsacties tot een gratis drankje bij bestellen. Happie wil niet de website van de ondernemer zelf vervangen, maar een toevoeging zijn op hun eigen mogelijkheden.

Auteur: Paul Peter Blonk