Nieuwe ijs-hotspot van Ben & Jerry’s opent in Rotterdam

Bezoekers kunnen in het ‘ijspaleis’ terecht voor meer dan vijftien smaken ijs, milkshakes, chunk shakes en waffle cones

Convenience - In de Witte de Withstraat in Rotterdam is vrijdag de nieuwste Ben & Jerry’s Scoop Shop van Nederland geopend. Bezoekers kunnen er terecht voor meer dan vijftien smaken ijs, milkshakes, chunk shakes en waffle cones. 

In de Ben & Jerry’s winkel kunnen ijsliefhebbers hun eigen 'pint’ samenstellen of kiezen voor (vegan) milkshakes, chunk shakes, sundaes en versgebakken waffle cones. In de zaak zijn meer dan vijftien scoops te proeven, waaronder de nieuwe smaak Birthday Cake en de onlangs geïntroduceerde Non Dairy smaken. De Scoop Shop in Rotterdam is de enige plek in Nederland waar de smaak Cherry Garcia exclusief verkrijgbaar is.

Lokale betrokkenheid
Voor Ben & Jerry’s is betrokkenheid bij de lokale gemeenschap belangrijk. Daarom heeft het de handen ineen geslagen met sociaal-georiënteerde ondernemingen uit Rotterdam. Zo worden de brownies, blondies en chocolate-chip koekjes gebakken in De Bakkerswerkplaats en komen de koffiebonen van Heilige Boontjes, een koffiemerk dat jongeren helpt te re-integreren in de arbeidsmarkt door koffie te branden.
Op 25 juli viert Ben & Jerry’s de opening met een Free Scoop Day. Tussen 14.00 en 20.00 uur worden er dan gratis scoops uitgedeeld aan alle ijsliefhebbers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk