‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’


V.l.n.r: Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen

Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.

Volgens een toelichting van Compass krijgen duurzaamheid en ‘zero wast’ steeds meer prioriteit bij bedrijven. Ook bij de facilitair dienstverleners. Het bedrijf kiest daarom voor een strategie waarbij het uitgaat dat bedrijven vooral succesvol kunnen zijn als zij oog hebben voor het welzijn van hun medewerkers. Dat vraagt om nieuwe concepten en een aanpak die gericht is op innovaties waarbij duurzaamheid de hoogste prioriteit heeft.

Nieuw management

Een nieuw management, bestaande uit Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen, gaat leiding geven aan dit proces. Van Helbergen, Managing Director Compass Group BeNeLux over de nieuwe aanpak: “Wij pakken onze verantwoordelijkheid in het bijdragen aan een betere wereld door de dialoog aan te gaan met huidige en toekomstige klanten en de inzet van onze wereldwijde expertise op het gebied van eten, hospitality en facilitair management.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht


Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht


Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht


Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building

Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid