The Poet’s Farm nieuwste aanwinst in IJpassage Amsterdam Centraal Station

The Poet’s Farm is de jongste formule die in de IJpassage van Amsterdam CS de deuren heeft geopend (foto: Facebook)

Convenience - In de IJpassage onder het in verbouwing zijnde Centraal Station van Amsterdam is The Poet’s Farm geopend. In de eetgelegenheid staan biologisch eten en drinken en live muziek centraal.

The Poet’s Farm in de IJpassage is de jongste formule die onder de treinsporen de deuren heeft geopend. De kaart van The Poet’s Farm is vooral op de reiziger gericht en de biologische tosti’s, volgens de initiatiefnemers ‘de beste van Amsterdam’, zijn de blikvangers. De Tosti Triple XL, gemaakt van drie dikke snedes zuurdesembrood en drie soorten biologische kaas, is liefst 7 cm hoog voordat hij onder het tosti-ijzer gaat. De geserveerde koffie is van het merk Peeze. De naam ‘Poets’ komt van de live muzikanten die in en rond de gelegenheid optreden.

Walhalla
Het Centraal Station in Amsterdam wordt voor de treinreiziger steeds meer een walhalla voor eten en drinken. In hoog tempo openen er bijzondere eet- en drinkformules in de verschillen hallen en gangen onder het station. Zo opende eind augustus in de oostelijke passage Lil’ Amsterdam, volgens de initiatiefnemers ‘een kleine versie van een Amsterdamse buurt’. Het concept biedt 19 pop-up winkels met mode, kunst, muziek en horeca. Sommige ondernemers zitten er een maand, anderen drie maanden en weer anderen tot maximaal een jaar. The Poet’s Farm is in de IJpassage in goed gezelschap, want hier vindt de treinreiziger ook vestigingen van onder meer Starbucks, AH to go, Burgerij, Salsa Shop, Wagamama, Fishbar Saltzer, Julia’s, Exki en Het Wurst & Schnitzelhaus. Het aantal gemaksformules op Amsterdam CS wordt de komende maanden verder uitgebreid.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk