RCCS opent meldpunt voor klanten failliet SecurCash

Een wagen van RCCS Waardetransport

Meldpunt – In een reactie op het faillissement van geldtransporteur SecurCash is vandaag door RCCS Waardetranpsort in Waddinxveen het Meldpunt Cashafhandeling opgericht. Ondernemers die problemen hebben met het veilig ophalen en wegbrengen van hun contante geld, kunnen hier terecht.

Bij Meldpunt Cashafhandeling (www.meldpunt-cashafhandeling.nl) kunnen winkeliers en grootwinkelbedrijven terecht die door het omvallen van SecurCash in de problemen denken te komen. Het meldpunt heeft voor de winkeliers een speciaal telefoonnummer geopend: 085-4884077. RCCS Waardetransport is een van de twee door De Nederlandsche Bank (DNB) aangezochte partijen om de geldtransporten van SecurCash over te nemen.

Landelijk dekkend netwerk

RCCS Waardetransport heeft een landelijk dekkend netwerk voor het veilig ophalen en wegbrengen van contant geld. Ook biedt RCCS als eerste partij in de markt een slimme kluis die in staat is vals geld te detecteren, geld te tellen, geld af te storten en het geld te beschermen tegen inbraak. Het geld dat in deze  SmartSafe wordt gestort, staat vrijwel direct op de bankrekening van de ondernemer. Onder andere vestigingen van Shell, HEMA, Albert Heijn, Jumbo, Sligro, Subway en Domino Pizza werken met deze SmartSafe. RCCS biedt naast de kluis ook traditioneel geld- en waardetransport aan. Vanaf januari 2019 verzorgt RCCS geldtransporten voor onder andere Jumbo, Boerenbond en Pets Place.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek